reklama

reklama

Autor Téma: STB s dvema moduly?  (Přečteno 4137 krát)

Aeryn Sun

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
STB s dvema moduly?
« kdy: 10. 04. 2012, 11:34:41 »
Cau,
shanim DVB-S2 STB ktery by mel nejlepe 2x irdeto nebo 1x irdeto a 1x CI. Mel by samozrejme umet standardni formaty jako mpg, avi, mkv atd. Pripojeni k internetu / domaci siti pres gbit lan je take nutne. Dale pak usb (2.0 nebo 3.0), hdmi 1.4a a dalkove ovladani. Nemusi to byt zrovna linux, mel by umet cesky a mel by mit dalkove ovladani a rel. nizkou spotrebu.

Uz jsem koukal po http://www.digizone.cz/clanky/hd-box-ird-8000-hd-pvr-multifunkcni-linuxovy/ - ale ten ma jen 1x irdeto a ci-slot je zaslepeny.

Poraddte
Diky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



PIT0MEC

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 388
    • Zobrazit profil
Re:STB s dvema moduly?
« Odpověď #1 kdy: 10. 04. 2012, 13:36:49 »
Stačí se poohlídnout po modelech, kde je 2x CI nebo UNI + 2x CI.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 836
    • Zobrazit profil
Re:STB s dvema moduly?
« Odpověď #2 kdy: 10. 04. 2012, 14:07:49 »
Ano. Nemluvě o tom že 1x Irdeto a 1x CI má snad každý. Tedy až na těch pár ošizených jak já jim říkám.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Aeryn Sun

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:STB s dvema moduly?
« Odpověď #3 kdy: 11. 04. 2012, 12:54:01 »
zadny tip?


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:STB s dvema moduly?
« Odpověď #4 kdy: 11. 04. 2012, 13:16:14 »
zadny tip?
? Pán neumí číst příspěvky?
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aeryn Sun

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:STB s dvema moduly?
« Odpověď #5 kdy: 12. 04. 2012, 13:44:56 »
doufal jsem, ze mit nekdo da konkretni tip, nebo treba napise ze model xyz od vyrobce abc je uplne nanic. ale asi je to tajne...


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:STB s dvema moduly?
« Odpověď #6 kdy: 12. 04. 2012, 13:56:06 »
A co takhle se podívat na recenze a na to co se i tady propaguje a cituje..ono je jednoduché, nechat si naservírovat radu :)
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:STB s dvema moduly?
« Odpověď #7 kdy: 12. 04. 2012, 14:12:46 »
Až tak bych irdeto čtečky nepreferoval,když většina uni irdeto dekoduje,v nejhorším stačí 2x ci s modulem,viz.HDbox 9000,9200,Vantage 8000 ap.-vše co má 2x tuner-povětšinou má i 2x uni čtečku/minim.jednu/+2x ci pro moduly,irdeto žebráka bych nebral !!! >:(optibox raptor/
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


 

reklama