reklama

reklama

Autor Téma: Philips HbbTv odpověd !  (Přečteno 30854 krát)

ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 447
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #45 kdy: 29. 11. 2012, 11:48:06 »
Tak dnes mi z niceho nic naskocilo HbbTV u vsech CT kanalu (UPC), vcetne HD. Naprosto nechapu, co se kde zmenilo. Rozhodne je to pouzitelnejsi, nez IP-EPG. Samozrejme s omezenim na kanaly CT. Docela se tesim na inovovanou verzi HbbTV.
Muzete to upresnit? Dal jste novy FMW, nejelo to a dalsi den uz ano? UPC inzeruje v ceniku hbbtv u CT uz delsi dobu:
http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



hanes03

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #46 kdy: 29. 11. 2012, 12:56:03 »
Mohu potvrdit na mé 37PFL6606H/12 HbbTV přes pozemní DVB-T funguje. KONEČNĚ.


Lama Alpaca

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #47 kdy: 29. 11. 2012, 12:57:14 »
Presne tak, cely vecer jsem s tim neco delal. Vymazal aplikacni cache, restartoval, preladil a nic. Neslo na zadnem kanalu CT a ani UPC Express a HD+, kde to drive slo. Druhy den vecer to normalne vse nabehlo. Opravdu si to nedokazu vysvetlit.


petr marhold

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #48 kdy: 30. 11. 2012, 06:58:13 »
Takže včera jsem nainstaloval nový FMW na typ 32PFL7406K a kupodivu to začalo fungovat. Takže jsem se cca po roce dočkal.


jarke32

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #49 kdy: 05. 12. 2012, 02:27:37 »
Tak dnes také nahraný nový FMW na 32PFL9606 a opravdu to funguje naprosto perfektně.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lama Alpaca

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #50 kdy: 06. 12. 2012, 19:42:53 »
Ta implementace je hodne divna. Zapnu TV na CT1 a nic. Ok, inicializace site trva nejakou dobu, takze bych to nejak pochopil. Ale po 5 minutach prepnu na CT2 a vetsinou taky nic. Prepnu zpet na CT1 a uz se to rozbehne.
Chova se to nekomu podobne na 7xxx rade?


dablazek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #51 kdy: 06. 12. 2012, 22:12:01 »
Já tomu taky nerozumím. Sharp LE630E. fw 14.95 z 8.5. 2012. Hbbtv na polské ESKA TV funguje, TVP nefunguje, ČT nefunguje. Všechno norma hbbtv 1.1.1


Lama Alpaca

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #52 kdy: 06. 12. 2012, 22:45:23 »
Sharp 630 je sice temer identicka TV s Philipsem 6xx6 radou, ale proc ti to nejde je spis otazka do jineho vlakna ;)


dablazek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #53 kdy: 07. 12. 2012, 12:36:15 »
Sharp 630 je sice temer identicka TV s Philipsem 6xx6 radou, ale proc ti to nejde je spis otazka do jineho vlakna ;)
Já se neptal proč mi to nejde. Myšleno jen jako perlička, že to neblbne jen na Philipsech. Přitom můj Sharp přímo na stránce výrobce má uvedeno HBBTV nepodporuje :). Tak si uživateli vyber. Dotaz jsem poslal přímo na Sharp tak jsem zvědav.


Lama Alpaca

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #54 kdy: 07. 12. 2012, 15:33:22 »
Aha, ja myslel ze vis, ze ten Sharp je identickej s Philipsem :) Jak HW tak i SW platforma. Takze se ani nedivim, ze ti neco funguje a neco ne.


Butes

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 539
  • DVB-T Ready-Krásné 100kW!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #55 kdy: 08. 12. 2012, 01:18:17 »
Ta implementace je hodne divna. Zapnu TV na CT1 a nic. Ok, inicializace site trva nejakou dobu, takze bych to nejak pochopil. Ale po 5 minutach prepnu na CT2 a vetsinou taky nic. Prepnu zpet na CT1 a uz se to rozbehne.
Chova se to nekomu podobne na 7xxx rade?

Mám stejnou sedmičkovou řadu a chová se tu uplně stejně, jak píšete. Internet přivádím do televize přes wifi, takže u mě bych to viděl na inicializaci sítě. Je to podobné jako s aplikací Net TV nebo nahrávání pořadů. Dokud nenechám v televizi nahřát "elektronky", televize jde tak napůl.
DVB-T Krásné 32k 34k 39k, Andrlův Chlum 45k
Phillips 32PFL7406K, Leadtek WinFast DTV1800H
DVB-S Astra 19,2°E 23,5°E; Philips 32PFL7406K
DAB Technisat DigitRadio 210 IR
FM Philips LX600


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 525
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #56 kdy: 22. 12. 2012, 09:04:28 »
Až mi naskočí tato verze Q5553_0.14.104.0 na Italech tak prubnu.

http://www.philips.it/c/televisori/6000-series-full-hd-1080p-da-102-cm-40-pollici-con-dvb-t-c-led-40pfl6606m_08/prd/?t=support

Naskočilo mi HbbTv na polské Eska Tv ,ale TVP ani ČT nejde.
Opticum 9500 HD BigSat 80 AL 23,5-19,2-13°E  Emme Esse 85 AL 0,8°W
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3 Praděd(36,53,51k)  PL Mux 1,2,3, Opole Chrzelice(46,23,34k) g. Św. Anny Mux 8(6k)
Antény 2xTVA 21-60
Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k
IVO 31dB ZP11-RX.S 6-69k


Lama Alpaca

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Philips HbbTv odpověd !
« Odpověď #57 kdy: 28. 12. 2012, 11:18:59 »
Psal jsem do CT, proc nefunguje zvuk u upoutavek v HbbTV (7xx6 rada). Uvidime, co mi odpovi ... jestli :)

Update 7.1.13: tak z CT zadna odpoved, ale ukazky uz jdou se zvukem.
« Poslední změna: 07. 01. 2013, 21:37:10 od Lama Alpaca »


 

reklama