Autor Téma: nový SW pro Homecast S3000CR  (Přečteno 5192 krát)

Michal Toth

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 434
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nový SW pro Homecast S3000CR
« Odpověď #15 kdy: 04. 03. 2013, 16:06:01 »
Mám možnost si ten kabel půjčit, jdu do toho! :-) Co se může stát, stejně mám v plánu koupit do obýváku lepší sat a ten Vantage půjde dětem, tak co.
Loudness War zabijí hudbu!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


zdarec

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nový SW pro Homecast S3000CR
« Odpověď #16 kdy: 04. 03. 2013, 19:46:07 »
Dnes jsem se podíval do menu u třech  S3000CR kde mi hlásí stejný problém,u 2 kusů je v.2.01 v jednom v.2.02,u každého 2-3 krát denně zamozajkování až plné zaseknutí,které lze řešit jen přepnetím programu. Jeden z nich byl model CICR, tak jsem tam ze zoufalství půjčil dekoder Smit do CI slotu aby to chvíly zkusili přes něj. Kabel na RS232 jsem taky nenašel asi jsem málo nadšený pro sdílení karet.Velmi mě ale zajímá jak dopadla aktualizace z Homecast.de a jak to s ní chodí.Díky za info.Zd


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 166
    • Zobrazit profil
Re:nový SW pro Homecast S3000CR
« Odpověď #17 kdy: 04. 03. 2013, 20:22:44 »
To je zajímavé,to mi připomíná toho pozemního Bensata 120 HD o kterém jsme zde nedávno psaly,popsané problémy jsou u něj naprosto shodné.
DVB-S: 2x GM 9080, Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,10/9E,7E,5E,1W,4W,12.5W,15W.
80cm: 53E,45E,42E,39E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30,Zircon T2HD,Bensat 120 HD: MUX1,2,3,4,RS7,8.


+ Johan

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nový SW pro Homecast S3000CR
« Odpověď #18 kdy: 05. 03. 2013, 17:44:00 »
profil modelu 38E
profil pořadu B
profil verze 1
indentifikace obrazu 17
verze zaváděcího programu 2.04

S ICE kartou výměna od roku 2011 žádný problém. Na tento přístroj nedám dopustit. Na některé novější přístroje byla k dispozici přes satelit aktualizace na DVB titulky (standardně umí pouze TXT). Doma mám ještě 2x Homecast HS3200CIIR a to byla od samého začátku jedna velká katastrofa s firmware (zasekávání, postupné tuhnutí, výpadky zvuku, restarty, zelená obrazovka při jedné aktualizaci ...). Teprve verze firmware číslo 10 vyřešila tyto problémy. Občas po zapnutí TV a SAT nejde zvuk, musím přepnout kanál a zpět.


zdarec

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nový SW pro Homecast S3000CR
« Odpověď #19 kdy: 05. 03. 2013, 19:35:32 »
To je pravda Homecast nás v SD éře rozmlsal svými skvělými receivery o to větší bylo rozčarování s příchodem HD zařízení kde jako by se ukvapil a teprve za pochodu vylepšoval SW.I mě chvíli trvalo než sem se k nim vrátil.Podobné a možná ještě horší to bylo u jeho bratrance Mascomu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 166
    • Zobrazit profil
Re:nový SW pro Homecast S3000CR
« Odpověď #20 kdy: 06. 03. 2013, 07:48:39 »
A není lepší namísto vypisování stejné věci na různá fóra si jeden z těch problémových kousků vypůjčit /příp. dotyčnému dočasně půjčit jiný/ a tu 2.25 sám vyzkoušet?
DVB-S: 2x GM 9080, Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,10/9E,7E,5E,1W,4W,12.5W,15W.
80cm: 53E,45E,42E,39E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30,Zircon T2HD,Bensat 120 HD: MUX1,2,3,4,RS7,8.


zdarec

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nový SW pro Homecast S3000CR
« Odpověď #21 kdy: 06. 03. 2013, 09:58:19 »
Víc hlav víc ví a to platí u  odborné veřejnosti dvojnásob.Zjištění příčiny problému by mohl být přínos pro všechny a určitě někde najdu někoho chytřejšího než jsem já.Zd