reklama

reklama

Autor Téma: Jáchymov 50k RS7  (Přečteno 33855 krát)

tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #30 kdy: 10. 10. 2013, 15:49:07 »
Mně od 9.10. K50 nejede - ani ťuk!!!

Přitom ostatní kanály z Jáchymova beze změny - K45 - zcela v pořádku.

Co s tím K50 je ?
Nevypnuli ho náhodou vzhledem ke spuštění ČT Art/D v MUX-u 3 ? (časově  to podezřele souhlasí)
A to by jako ČT HD odpískali ?!
k 50 jede i 45

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



kapetr

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #31 kdy: 10. 10. 2013, 15:52:56 »
A chytáte opravdu Jáchymov ?
Teď to znovu zkouším:

K45 : Síla 69 / Kvalita 97      (u mého STB je maximem S=71/Q=100)

K50 : Síla 00 / Kvalita 00

K35 :        70/100
K36 :        71/100
« Poslední změna: 10. 10. 2013, 15:54:29 od kapetr »


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #32 kdy: 10. 10. 2013, 15:57:15 »
Jo jáchymov,jiný bych tu nechytil na k 50 a jede naplno bez výpadků ne jako včera,teda alespon nyní.


kapetr

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #33 kdy: 10. 10. 2013, 16:00:46 »
Pak to nechápu!

Leda .... ???

Přijímám Klínovec dálkově od Dobříše (cca 115 km) - tento výpadek by mohlo způsobovat Pre-Echo bližšího, ale slaboulinkého vysílače na K50.
Ale mluvil jse s kompetentním chlapíkem z MUX4 a ten tvrdil, že nikde žádný jiný vysílač na K50 (Mezi Dobříší a Jáchymovem) není!

Nějaký nápad ?
« Poslední změna: 10. 10. 2013, 16:03:02 od kapetr »


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #34 kdy: 10. 10. 2013, 16:03:48 »
no koukám na to jede to pořád naplno v lounech asi 70km

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


AlesFrk

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 41
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #35 kdy: 10. 10. 2013, 16:53:04 »
Pak to nechápu!

Leda .... ???

Přijímám Klínovec dálkově od Dobříše (cca 115 km) - tento výpadek by mohlo způsobovat Pre-Echo bližšího, ale slaboulinkého vysílače na K50.
Ale mluvil jse s kompetentním chlapíkem z MUX4 a ten tvrdil, že nikde žádný jiný vysílač na K50 (Mezi Dobříší a Jáchymovem) není!

Nějaký nápad ?
Vysílá Žiškov test DVB-T2 na K50,v tomto počasí se může navzájem rušit,v Teplicích tomu tak je.


kapetr

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #36 kdy: 10. 10. 2013, 16:57:57 »
To by mohlo bejt :-) Dík za info.

Pravda je, že Žižkov vůbec nedokážu zachytit (<= výškový profil), ale nějaký slaboučký signál či jeho odraz vyloučit nelze - a třeba to stačí na pomrvení signálu. 


---------------- doplnění:

Tak ten Žižkov to asi nebude: vyběhl jsem na půdu a ze slučovače odojil anténu mířící na Cukrák a (v mém případě tudíž i) Prahu. Zbylo tedy husté plzeňské síto s direktory v takřka opačném směru (Klínovec).

Bohužel K50 stále totální nula :-(
« Poslední změna: 10. 10. 2013, 17:06:01 od kapetr »


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 451
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #37 kdy: 27. 10. 2013, 19:54:25 »
Tak po dlouhé době zase Klínovec vypadl, jak sít 4, tak 7.  Zrovna zase u fotbalu a hokeje, ještě, že je v záloze satelit.
« Poslední změna: 27. 10. 2013, 20:13:03 od Jaroslav Novák »
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel,  DIGI2GO


Dave1977

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #38 kdy: 27. 10. 2013, 20:16:08 »
Tak po dlouhé době zase Klínovec vypadl, jak sít 4, tak 7.  Zrovna zase u fotbalu a hokeje, ještě, že je v záloze satelit.
/quote]Mě k50 nejede už pomalu 14 dní a nyní i mux4 na k45 opět vypadl zrovna jsem koukal na fotbal.Krušné hory.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #39 kdy: 27. 10. 2013, 20:21:42 »
Tak po dlouhé době zase Klínovec vypadl, jak sít 4, tak 7.  Zrovna zase u fotbalu a hokeje, ještě, že je v záloze satelit.
Jo tak to bude asi zase plánovaná výluka  :D nicméně,mě teď zrovna šlape.


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 451
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #40 kdy: 27. 10. 2013, 20:24:54 »
Tak po dlouhé době zase Klínovec vypadl, jak sít 4, tak 7.  Zrovna zase u fotbalu a hokeje, ještě, že je v záloze satelit.
/quote]Mě k50 nejede už pomalu 14 dní a nyní i mux4 na k45 opět vypadl zrovna jsem koukal na fotbal.Krušné hory.

To bude problém asi u vás, mně jde mux4 na 45 kanále a rs7 na 50 kanále v pořádku, dokonce s luxusní rezervou.  Ale před chvilkou to opět vypadlo na pár minut, jako dříve.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel,  DIGI2GO


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #41 kdy: 27. 10. 2013, 21:50:24 »
Příjde mi to celé nějaké divné,ta debata  ;D


Josef Zvolánek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #42 kdy: 28. 10. 2013, 14:00:39 »
Můžu taky potvrdit, že poslední dny občas vypadává mux4 na 45 kanále a rs7 na 50 :( :(
Karlovy Vary.....
TV-LED LG 43UF 7767-ULTRA HD ,
DVD-Rekorder-PANASONIC DMR-EX78,
AV-Yamaha RX-V363,
DVB-T
MUX 1-36k, MUX 2-35k, MUX 3-60k, MUX4-45, + RS21-47k , MUX-51, MUX RS7-50K
DVB-T - Německo 
MUX ZDF-23k, MUX ARD-29k, MUX BR-40k.
DVB-S2 
ASTRA - 23,5°E/19,2°E


Martin Patera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 191
    • Zobrazit profil
    • OK1MJO
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #43 kdy: 28. 10. 2013, 19:29:18 »
V Zatci mam na starost STA, kam jsem k45 a k50 dostal pres Alcad a X-SuperColorkou namirenou na Klinovec na kterej mam optickou viditelnost (42km).
S obema MUXy zadnej problem, sleduji je pravidelne.
Navic, kdyz se objevi problem, tak jeden z 33 ucastnickych zasuvek-bytu se vzdycky ozve, ze mu to nejde..... zatim se nikdo neozval.
Zatec-Podmesti JO60SH
www.ok1mjo.com
www.ok0bez.com
DVB-S/S2: stb IceCrypt S4000 HDPVR
Toroidal90, LNB 0.4dB, PreAmp 14dB + 25m koax (9dB/100m),
28E/26E/23E/19E/13E/9E/5E/1W,
Uncommitted Switch 16in/1out EMP-CENTAURI P.168 V2,
DiSEqC 1.1
DVB-T/T2/C: tv Sony Bravia KDL-40EX653


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #44 kdy: 28. 10. 2013, 20:42:23 »
V Zatci mam na starost STA, kam jsem k45 a k50 dostal pres Alcad a X-SuperColorkou namirenou na Klinovec na kterej mam optickou viditelnost (42km).
S obema MUXy zadnej problem, sleduji je pravidelne.
Navic, kdyz se objevi problem, tak jeden z 33 ucastnickych zasuvek-bytu se vzdycky ozve, ze mu to nejde..... zatim se nikdo neozval.
Ale no tak,zrovna teď klínovec nejde a to kompletně jak k 45 tak 50 a je to tak velmi často,není to žádná mimořádka ,ale samozřejmost.Tak nevím Martine,jak to může v Žatci jít,když v Lounech to nejde.

Sláva,asi na 10 s se objevil signál,no ještě že máme ty radiokomunikace,jinak sedíme doma při svíčkách a vyvoláváme duchy. :D
 Jo,je to dobrý,stále bez signálu,jen tu a tam asi po 5 mim to naskočí .
« Poslední změna: 28. 10. 2013, 21:01:50 od tako50 »


 

reklama