reklama

reklama

Autor Téma: přepsání hd souboru MTS na koncovku TS  (Přečteno 8658 krát)

jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 438
    • Zobrazit profil
    • E-mail
přepsání hd souboru MTS na koncovku TS
« kdy: 24. 05. 2014, 10:45:00 »
Nemá z vás někdo zkušenost s přepisováním koncovek na ts formát? Včera jsem se na netu dočetl,  když jsem vybíral satelitní přijímač, že typ Ariva 252 nahrává s příponou mts v hd formátu a aby se nemusel soubor složite konvertovat do ts, tak někdo v recenzích radil, že ho stačí ručně přepsat. Jelikož mám hromadu nahrávek s koncovkou mts a moje lcd LG je nepřečte,  tak jsem je zkusil přepsat a funguje to. Nejsem si ale jistý, jestli to bude fungovat i u jiných koncovek jako např. TS4, m2ts, atd. Plánuji totiž koupi satelitního přijímače Technisat technistar s2 a ten nahrává hd soubor v ts4 (nevím,  jestli ji běžně přehrají lcd televize) a nechci aby koupě ztroskotala jen diky koncovce, kterou nelze přepsat.  Díky.
« Poslední změna: 24. 05. 2014, 10:51:44 od jirkazdevitky »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:přepsání hd souboru MTS na koncovku TS
« Odpověď #1 kdy: 24. 05. 2014, 15:28:55 »
Koncovku souboru si můžeš klidně přepsat třeba na .bflmpsvz, ale jde hlavně o to, aby samotný formát uměl nějaký soft přehrát. Pokud totiž neumí, tak ti nepomůže ani koncovka .ts, .m2ts apod. neboli není to o koncovce a jejím přepisování, ale je to o formátu jako takovém.


Rasta01

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:přepsání hd souboru MTS na koncovku TS
« Odpověď #2 kdy: 24. 05. 2014, 15:57:35 »
Nemá z vás někdo zkušenost s přepisováním koncovek na ts formát? Včera jsem se na netu dočetl,  když jsem vybíral satelitní přijímač, že typ Ariva 252 nahrává s příponou mts v hd formátu a aby se nemusel soubor složite konvertovat do ts, tak někdo v recenzích radil, že ho stačí ručně přepsat. Jelikož mám hromadu nahrávek s koncovkou mts a moje lcd LG je nepřečte,  tak jsem je zkusil přepsat a funguje to. Nejsem si ale jistý, jestli to bude fungovat i u jiných koncovek jako např. TS4, m2ts, atd. Plánuji totiž koupi satelitního přijímače Technisat technistar s2 a ten nahrává hd soubor v ts4 (nevím,  jestli ji běžně přehrají lcd televize) a nechci aby koupě ztroskotala jen diky koncovce, kterou nelze přepsat.  Díky.

Sem: http://uloz.to/live/xeNKAM6N/may-24-ts4 jsem ti uložil soubor z technisatu. Tak si to vyzkoušej.


jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 438
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:přepsání hd souboru MTS na koncovku TS
« Odpověď #3 kdy: 24. 05. 2014, 16:43:28 »
Nemá z vás někdo zkušenost s přepisováním koncovek na ts formát? Včera jsem se na netu dočetl,  když jsem vybíral satelitní přijímač, že typ Ariva 252 nahrává s příponou mts v hd formátu a aby se nemusel soubor složite konvertovat do ts, tak někdo v recenzích radil, že ho stačí ručně přepsat. Jelikož mám hromadu nahrávek s koncovkou mts a moje lcd LG je nepřečte,  tak jsem je zkusil přepsat a funguje to. Nejsem si ale jistý, jestli to bude fungovat i u jiných koncovek jako např. TS4, m2ts, atd. Plánuji totiž koupi satelitního přijímače Technisat technistar s2 a ten nahrává hd soubor v ts4 (nevím,  jestli ji běžně přehrají lcd televize) a nechci aby koupě ztroskotala jen diky koncovce, kterou nelze přepsat.  Díky.

Sem: http://uloz.to/live/xeNKAM6N/may-24-ts4 jsem ti uložil soubor z technisatu. Tak si to vyzkoušej.
Ahoj, diky za nahravku. Prepsal jsem na ts a lcd format nacetla, ts4 nejde. Jaky typ technisatu mas?


Rasta01

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:přepsání hd souboru MTS na koncovku TS
« Odpověď #4 kdy: 24. 05. 2014, 18:04:40 »
Nahrávka je z Technistaru S1, ale měl jsem i S2 a formát  nahrávky byl stejný.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Sanzi

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
Re:přepsání hd souboru MTS na koncovku TS
« Odpověď #5 kdy: 26. 05. 2014, 07:56:29 »
skus soft tsMuxerGUI ,použivam ho na Remux BD
mozes skusit povodne nastavenie alebo insert SEI and VUI data zmenit na do NOT change SEI and VUI data
« Poslední změna: 26. 05. 2014, 08:01:53 od Sanzi »


 

reklama