reklama

reklama

Autor Téma: DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner  (Přečteno 28612 krát)

svatopluk3

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Dobrý den, koupil jsem si toto zařízení asi před týdnem, ale do dneška jsem nezjistil, jak se uspořádává pořadí kanálů. Ať dělám, co dělám, nejsem schopen přijít na logiku tohoto tuneru.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 119
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #1 kdy: 22. 02. 2016, 20:01:02 »
V menu najet na správce kanálů a potom upravit seznam,editovat oblíbené a nebo vymazat.Chce to si stím trošku pohrát,jinak super mašinka s perfektním obrazem.Kodi maká jak víno!


svatopluk3

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #2 kdy: 23. 02. 2016, 14:25:35 »
Děkuji za odpověď. Takže, jestli to dobře chápu, tak se dají seřadit až ty, které vyberu jako oblíbené. No a nastavit Kodi, to bude další problém.


Kuboslav Kuboslavič

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 58
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #3 kdy: 23. 02. 2016, 19:14:19 »
Proč by to mělo být problém? Návodů je k dispozici dostatek. Problém může být když si takové zařízení koupí BFU, kterého přečůrají i digitální hodinky...není nic horšího než když se taková zařízení dostanou do rukou počítačových analfabetů :-)
Sony Bravia KDL-46EX505 + Smith CA-Modul IRDETO
Maximum E85 Multifocus Fe (1W - 13E - 19E - 23E)
Skylink (MULTI HD) - již nepoužíváno
O2TV via VDSL 80Mbit
DVB-T: Krašov + Košutka, Mux 1-4, 7, 8 + Hogen Bogen (ARD, ZDF, BR MUX)
MediaCentre: Evolve Blade MINI HD


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 119
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #4 kdy: 23. 02. 2016, 19:58:18 »
Editovat se dá i hlavní seznam.OK vybrat program,kurzorem přesunout,červeným tl.potvrdit.Přeji hodně úspěchů!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 723
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #5 kdy: 03. 03. 2016, 21:56:15 »
Editovat se dá i hlavní seznam.OK vybrat program,kurzorem přesunout,červeným tl.potvrdit.Přeji hodně úspěchů!
Omlouvám se, zřejmě jsem tupec, ale takhle mi to nejde.  :-\
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 443
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #6 kdy: 03. 03. 2016, 23:29:21 »
menu>spravce_kanalu>upravit_seznam_kanalu:
Upravit (modre tl.), kurzorem a pomoci OK vybrat jeden ci vic kanalu, kurzorem na novou pozici, Presunout (cervene tl.).
Hotovo, zadny problem s razenim. :)


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 723
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #7 kdy: 09. 03. 2016, 20:21:16 »
menu>spravce_kanalu>upravit_seznam_kanalu:
Upravit (modre tl.), kurzorem a pomoci OK vybrat jeden ci vic kanalu, kurzorem na novou pozici, Presunout (cervene tl.).
Hotovo, zadny problem s razenim. :)
OH. Vřelé díky. Konečně jsem odboural svou tupost.  8)
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Michal Krásl

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #8 kdy: 15. 03. 2016, 13:54:32 »
Zdravím. Lze nahrávat na krom USB také na síťové úložiště NAS je tam možnost ? Přemýšlím o tomto boxu ale i vyčkávám na WETEK PLAY 2s ....který se zdá super rychlý s dobrou podporou....

Vyšel nový VITMOD http://hdbox.ws/cs/other/834-vitmod-os-v-2-0-rc3-kodienigma2neutrino-mpvdr-dlya-k1s805.html zkuste z SD karty ...... :)
« Poslední změna: 15. 03. 2016, 13:58:32 od Michal Krásl »


matchb0xx

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #9 kdy: 01. 04. 2016, 16:39:46 »
Zdravím. Lze nahrávat na krom USB také na síťové úložiště NAS je tam možnost ? Přemýšlím o tomto boxu ale i vyčkávám na WETEK PLAY 2s ....který se zdá super rychlý s dobrou podporou....

Vyšel nový VITMOD http://hdbox.ws/cs/other/834-vitmod-os-v-2-0-rc3-kodienigma2neutrino-mpvdr-dlya-k1s805.html zkuste z SD karty ...... :)

s wetekem bych si nebyl  az tak jisty, doted wetek play nefunguje na 100%, i kdyz cesta timto smerem je jiste spravna, bude to spise na dlouhe zimni vecery  nez na stale koukani pro celou rodinu


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 119
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #10 kdy: 07. 03. 2017, 11:32:56 »
Nechtěl jsem zakládat nové téma,ale jestli má někdo tento super přístroj ,tak se ozvěte!Jde mi o to,že při exp.vysílání na K50 byl obraz super a teď na K31 se na to nedá dívat.V levé horní části a v pravé dolní části obrazu jsou kmitající proužky.Obraz jakoby byl rozdělen na dvě poloviny, což velmi ruší sledování. Má někdo stejný problém?


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 443
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #11 kdy: 07. 03. 2017, 15:09:32 »
Zkousel jsem TS zaznam prehrat na PC (ffmpeg) a kus kmitajiciho prvniho radku vidim take. Jde o pravou cast prvniho radku v delce asi 0,4 radku. To blikani klicuje tu cast do cerne, takze nejlepe je videt pri bilem obrazu. Tyka se to vsech programu, krome Slagru. Na Ockach to nejde posoudit, protoze maji cerne ramecky. Mozna problem s deinterlacingem na strane CRa.

Ale dolni kmitajici radek nevidim, ani obraz rozdeleny na poloviny.

Tento zaznam jsem jeste v DI-WAY AND-4 nestihl vyzkouset a v dosahu prazskeho DVB-T2 nejsem.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 250
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #12 kdy: 07. 03. 2017, 19:24:13 »
Nevlastním sice diskutovaný přístroj, ale způsob vysílání ČRa v TVB-T2, přijímaný tím nejjednodušším STB EVOLVE0, na připojeném fullHD monitoru SyncMasterP2370HD, okrajové rušivé artefakty neprodukuje. Viz fota inkriminovaných rohů.
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, 2 x USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVRReady
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 119
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #13 kdy: 07. 03. 2017, 19:56:52 »
Mě zaráží ten fakt,že na K50 byl obraz velmi dobrý. Možná,že to bude tím rozlišením a přijímač to nedokáže zpracovat.Už jsem zkoušel vše vymazat a znova naladit se stejným výsledkem.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 443
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DI-WAY AND-4 Quad Core K1, Android Media Player + DVB-T2 tuner
« Odpověď #14 kdy: 09. 03. 2017, 10:03:05 »
Muzu potvrdit co psal zeze, AND-4 pri prehrani zaznamu z k31 z USB produkuje nekoukatelne artefakty. Jde o oblasti o velikosti cca pulky sirky obrazu a desetiny vysky obrazu umistene v  leva hornim a pravem dolnim okraji a neohranicena oblast na rozhrani leve a prave pulky obrazu. Jsou to temer klasicke blokove chyby - "ctvereckovani", ale umistene jen v popsanych castech obrazu. Tedy jde o neco jineho, nez cast radku pri prehrani na PC jak jsem psal vyse. Asi neco HW S805 nebo SW nezvlada.
« Poslední změna: 09. 03. 2017, 15:22:29 od ivovi »


 

reklama