reklama

reklama

Autor Téma: Oficielní DVB-T2 vysílání  (Přečteno 5241 krát)

Tomáš Bastr

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Oficielní DVB-T2 vysílání
« kdy: 05. 03. 2017, 18:14:23 »
Dne 1.3.2017 začalo oficiální vysílání DVB-T2 v Praze a okolí na kanále 31.
Bohužel je nekvalitní obraz! Na dolním a horním okraji obrazovky se dělá
zelenooranžový čtverečkující pruh na všech programech DVB-T2 (Na DVB-T
je to v pořádku!Ne testujícím multiplexu na 50-tém kanále to dělalo jen na některých
programech!Zřejmě tam něco špatně nastavili!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 200
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Oficielní DVB-T2 vysílání
« Odpověď #1 kdy: 05. 03. 2017, 18:59:39 »
Nebylo by dobré se se svojí zkušeností podělit v tématu, které již bylo dříve založeno? ::)
Proč kvůli tomu zakládat nové vlákno? Navrhuji ho zablokovat, ať se téma neštěpí. >:(
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, 2 x USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVRReady
DAB+ = HAMA DIR3100, SILVERCREST SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP


Jeff_Si

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 102
    • Zobrazit profil
    • E-mail


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 116
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Oficielní DVB-T2 vysílání
« Odpověď #3 kdy: 05. 03. 2017, 22:07:45 »
Ty čtverečkující pruhy mám taky.DI-WAY K1!Na K50 byl obraz OK!


Tomáš Bastr

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Oficielní DVB-T2 vysílání
« Odpověď #4 kdy: 21. 04. 2017, 11:45:24 »
Stále jsem se nedověděl, proč ´jsou ty pruhy a jestli to jde odstranit?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 408
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Oficielní DVB-T2 vysílání
« Odpověď #5 kdy: 21. 04. 2017, 12:59:54 »
Pokud mate vhodny HW, zkusit novy FMW ze sapro.cz, vice v sousednim vlakne
DI-WAY AND-4 ..
.


 

reklama