reklama

reklama

Autor Téma: TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz  (Přečteno 18024 krát)

Adolf Shitler

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 309
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz
« Odpověď #15 kdy: 05. 05. 2017, 20:27:43 »
Podle vás je v zájmu komerčky svůj obraz doprasit co nejvíc?  ::) U některých bych se nedivil....
Ale tady rozhodně nejde o poskytnutí HD, ale o konverzi do správného SD formátu.
Vycházím z toho, že v době "krize" u Skylinku a UPC jim Nova taky neposkytla 1080, ale pouze SD. Takže proč by teď měla někomu, kdo navíc ani nemá zájem sám platit a ještě dokonce i peníze vyžaduje za šíření, ono 1080 dávat? To nedává smysl. A u jiných komerčních stanic to bude nejspíš stejné.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 348
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz
« Odpověď #16 kdy: 05. 05. 2017, 20:32:38 »
Je poněkud rozdíl poskytnout 1080i k vysílání a k přepočtu do SD, které stanice vysílat chce. Nebo si myslíte, že jim vadí, že by se na to HD díval technik ČRa :-)


Adolf Shitler

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 309
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz
« Odpověď #17 kdy: 05. 05. 2017, 20:32:56 »
Mimochodem, k set-top-boxům. Koukal jsem na Evolveo a vypadá to, že to je totožné zařízení jako ten můj zmíněný TeleSystem T2.. Podle fotek na internetu je menu totožné a vzhled krabičky je velice podobný.
Všechny tyto střepy sjíždí z jedné linky, akorát se liší logo výrobce, a to už od dob zahájení prodeje HD DVB-T set-top-boxů (výjimkou byl akorát Synaps, kde bylo jiné dálkové ovládání). Teď to v identické podobě pokračuje u T2.


Adolf Shitler

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 309
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz
« Odpověď #18 kdy: 05. 05. 2017, 20:39:23 »
Je poněkud rozdíl poskytnout 1080i k vysílání a k přepočtu do SD, které stanice vysílat chce. Nebo si myslíte, že jim vadí, že by se na to HD díval technik ČRa :-)
HD stream se prostě neposkytuje jen tak, a to bez ohledu na to, co z něho nakonec odběratel udělá. A taky by mohl vzniknout problém s tím, že by někdo poukázal na fakt, že ČRa mají HD k dispozici a přesto šíří SD. Celé T2 se odehrává v duchu, že je všem všechno jedno, platí to stát a nikdo ze zúčastněných nemusí řešit ani kvalitu, ani dostupnost a vlastně vůbec nic, hlavně to nějak překlepat a podojit ČR.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 282
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz
« Odpověď #19 kdy: 05. 05. 2017, 22:00:25 »
Bóžínku........  ::)
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, 2 x USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVRReady
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Adolf Shitler

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 309
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz
« Odpověď #20 kdy: 06. 05. 2017, 09:10:25 »
Bóžínku........  ::)
To muselo stát úsilí, než jsi to vypotil, že? :D :D :D


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 282
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TeleSystem TSUNICO T2 nekvalitní obraz
« Odpověď #21 kdy: 06. 05. 2017, 12:20:31 »
Ta Tvoje kafemlejnková propaganda si nic víc nezasloužila.  ;)
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, 2 x USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVRReady
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3


 

reklama