reklama

reklama

Autor Téma: Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?  (Přečteno 6012 krát)

Jozinc1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Augusto_Pinochet

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 72
    • Zobrazit profil
Re:Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?
« Odpověď #1 kdy: 04. 01. 2018, 18:36:47 »
V žádném případě!


Jozinc1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?
« Odpověď #2 kdy: 04. 01. 2018, 18:41:13 »
A dá se někde stáhnout něco novějšího než V1.31B2  ?


Augusto_Pinochet

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 72
    • Zobrazit profil
Re:Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?
« Odpověď #3 kdy: 04. 01. 2018, 19:04:32 »
Poslední verze FW je V1.33B2 ze 17. 10. 2017 a je na webu výrobce v sekci download! Co přiště zkusit napřed použít vyhledáváč?


Jozinc1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?
« Odpověď #4 kdy: 04. 01. 2018, 19:14:54 »
Ne asi ....Srandičky jo ?? To je právě ten FW na 203E
To chce si správně přečíst dotaz  :D ;)
Potřebuju na 202e

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Augusto_Pinochet

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 72
    • Zobrazit profil
Re:Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?
« Odpověď #5 kdy: 04. 01. 2018, 19:36:34 »
V tom případě se smiř s tím, že novější FW není a nebude! Musíš si koupit něco novějšího, 202 už je holt vykopávka!


Jozinc1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Můžu do Ferguson ariva 202E nahrát firmware pro 203E ?
« Odpověď #6 kdy: 04. 01. 2018, 19:40:34 »
Novější mám taky, chtěl jsem na něm rozchodit YouTube. Jinak jede vše.


 

reklama