reklama

reklama

Autor Téma: DVB-T2 na televizoru Sencor  (Přečteno 2696 krát)

TripKV

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
DVB-T2 na televizoru Sencor
« kdy: 19. 11. 2017, 11:27:01 »
Zdravím přátelé,
Mám prosbu, TV Sencor SLE 2460TCS, hodila by se mi rada prosím. TV je vedena v soupisu podporovaných přístrojů. V provozu rok na Vysočině, bez problémů načetla DVB-T2 (H264), část muxů Linz i Jauerling. Po spuštění K28 Javořice (H265), po chvíli načtena úroveň signálu, nicméně zobrazila "nalezeno nula stanic". Po převozu do Prahy jsem předpokládal naladění K31, K24, opět nic. Máte někdo zkušenost s tímto přijímačem? Připojuji, že v obou případech anténa venkovní, a signál i příjem DVB-T (Kleť, Políkno, Javořice) bez problémový.
Děkuji

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 465
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #1 kdy: 19. 11. 2017, 12:57:37 »
neni tu takyproblem s chipem? To co mam ja s dvb-t2 stivkem, tak stejny chipset se daval i do mnoha televizorů a ješte byl nejakej, musi to byt nejaka nová tv a to neznamena 5 let ze skladu a pravě koupená :D ale rok vyroby aby byl co nejnovější :) jinak stejny problem kde to prave bylo tim chipem že neuměl nové T2 ale přesto T2 uměl se řešil hned na nekolika forech i anglicky a nemecky mluvícich :) pak jsou tv co to zvladnou ale jen načtou stanice a nepřehrají nic, protože neumí hevc, ktery se použiva v nemecku ale i u nas, aspon mě to teda u našeho k31 ukazalo "hevc". Umí tvoje televize hevc?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov-12C, někdy Teleko 10A či 11A
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-16E,23,5E,19,2E, 13E, 9E, 10E, 7E, 5E, 3E, 1W, 4W, 5W, 7W, 8W, 11W, 12W, 15W, 22W, 30W, 28,2E, 31,5E, 36E, 39E, 42E, 45E, 46E, 53E, 68,5E, 66E, 24,5W


Adolf Shitler

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 381
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #2 kdy: 19. 11. 2017, 13:06:46 »
Pokud se v daném místě vyzkouší jiné zařízení a příjem CZ DVB-T2 bude bez problémů, pak televizor reklamovat. Podporu HEVC má mít.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 465
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #3 kdy: 19. 11. 2017, 13:13:26 »
Pokud se v daném místě vyzkouší jiné zařízení a příjem CZ DVB-T2 bude bez problémů, pak televizor reklamovat. Podporu HEVC má mít.

Zaleží jakou verzi T2 to umí, ale naši používají tu starší, ,tak by to jit mělo.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov-12C, někdy Teleko 10A či 11A
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-16E,23,5E,19,2E, 13E, 9E, 10E, 7E, 5E, 3E, 1W, 4W, 5W, 7W, 8W, 11W, 12W, 15W, 22W, 30W, 28,2E, 31,5E, 36E, 39E, 42E, 45E, 46E, 53E, 68,5E, 66E, 24,5W


Potox

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #4 kdy: 19. 11. 2017, 13:22:55 »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 489
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #5 kdy: 19. 11. 2017, 14:11:20 »
Nezbyva nez overit, zda je skutecne v seznamu CRa, ja tam SLE2460TCS nevidim (jen SLE2461TC nebo SLE55F60TC), ale ve znaceni Sencoru se nevyznam. V kazdem pripade 2460TCS prisel na trh uz 11/2015, prvni testovani Sencoru bylo az 11/2016...


Adolf Shitler

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 381
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #6 kdy: 19. 11. 2017, 14:15:38 »
V seznamu ČRa není, ale to nemá na nic vliv. Je spousta funkčních zařízení, jenž v seznamu chybějí a důvod je zkrátka jenom ten, že to výrobce nenechal testovat.


TripKV

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #7 kdy: 19. 11. 2017, 14:41:50 »
Díky moc všem, kouknu ještě na to. První pokus o aktualizaci Firmwaru, beze změn. Rok odpovídá, vašim odhadům, H264 pouze rakušáci "free", od Javořice cca do 10 km, ale beru raději Kleť. Ještě jednou díky všem.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 489
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #8 kdy: 19. 11. 2017, 19:21:10 »
V seznamu ČRa není, ale to nemá na nic vliv. Je spousta funkčních zařízení, jenž v seznamu chybějí a důvod je zkrátka jenom ten, že to výrobce nenechal testovat.
Tak samozrejme, ze v seznamu byt nemusi. Ja jsem reagoval na zminku, ze v seznamu je.
Tohle by mohl byt duvod, proc to nejede (30p), ale kdo vi:
 DVB-T2 (H.265, max. 1920 x 1080/30p)
Nejlepsi by bylo dotazat se primo vyrobce.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 465
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #9 kdy: 19. 11. 2017, 21:09:19 »
když to bude mít hevc a napišou na čra tak je tam přidají.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov-12C, někdy Teleko 10A či 11A
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-16E,23,5E,19,2E, 13E, 9E, 10E, 7E, 5E, 3E, 1W, 4W, 5W, 7W, 8W, 11W, 12W, 15W, 22W, 30W, 28,2E, 31,5E, 36E, 39E, 42E, 45E, 46E, 53E, 68,5E, 66E, 24,5W


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 489
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #10 kdy: 20. 11. 2017, 00:03:18 »
A kdyz bude mit kridla a napisou do csa tak to pridaji na seznam letadel.

Ted se divam, ze SLE2460TCS je uveden jak v "technet" tak v "digizone" seznamu. Ale ani jeden server je pokud vim v prechodove siti T2 netestoval. Kdovi jak to je.


TripKV

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #11 kdy: 20. 11. 2017, 16:38:12 »
Zdravím, díky všem. Už to jede. Doplněn SW od servisu pro T2. :-) V Praze 11 multiplexů. Už to mohou spustit :-)
Ještě jednou děkuji všem. Na Vysočině snad Kleť pustí brzy. Vylepším tam možná ještě ten JHR (RS 14). Jsem z Třebíče, kde se anténařina byla nadlidský "oříšek". Tak zdar všem.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 489
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T2 na televizoru Sencor
« Odpověď #12 kdy: 20. 11. 2017, 16:57:16 »
Diky za zpravu, ze se povedlo vyresit. Tak snad pojede spravne i HD (1080p) az to spusti.


 

reklama